بتن‌ریزی مسئولان به قلب ماهواره‌های ایرانی رسید



در شرایطی که نبود اعتبارات کافی به عنوان دلیل عدم پرتاب ماهواره‌ها مطرح می‌شود، طرف خارجی قرار است اقدام به طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره برای کشورمان کند. چگونه بودجه و اعتبارات لازم برای این قراردادها وجود دارد اما برای پرتاب‌های داخلی فراهم نیست؟
ماهواره
به گزارش سرویس دفاع و امنیت مشرق،مدتهاست خبر جدید و مهمی از صنعت فضایی کشورمان به گوش نمی رسد و پس از تغییر و تحولات صورت گرفته در ساختار این بخش مهم، اکثر صحبت ها در این خصوص مربوط به دادن وعده هایی برای آینده است.

 

به گزارش سرویس دفاع و امنیت مشرق،مدتهاست خبر جدید و مهمی از صنعت فضایی کشورمان به گوش نمی رسد و پس از تغییر و تحولات صورت گرفته در ساختار این بخش مهم، اکثر صحبت ها در این خصوص مربوط به دادن وعده هایی برای آینده است.
 
اما در این حین، وزیر ارتباطات کشورمان اواخر هفته گذشته در راس کمیسیون اقتصادی ایران، به مسکو سفر کرد و در این راستا توافقاتی در زمینه همکاریهای فضایی ایران و روسیه با حضور مسئولان وزارت ارتباطات و سازمان فضایی روسیه صورت گرفت.
 
محمود واعظی پس از این سفر، از مذاکره با یک شرکت روسی برای ساخت و پرتاب ماهواره ملی سنجش از راه دور خبر داد و گفت که در حال مذاکره با طرف مقابل بر سر قیمت این قرارداد هستیم!
 این صحبتهای وزیر ارتباطات در حالی مطرح می شود که برنامه فضایی جمهوری اسلامی ایران در چند سال اخیر دست خوش فراز و نشیب های زیادی بوده و به نوعی سکون و کرختی دچار شده است.
 

بخشی از بیانیه ستادکل نیروهای مسلح در سالگرد بازگشت آزادگان



به گزارش مشرق، ستادکل نیروهای مسلح با صدور بیانیه‌ای 26 مرداد سالروز ورود باشکوه و قهرمانانه آزادگان سرافراز به میهن عزیز را که نتیجه استقامت، پایداری و بردباری در راه آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و لبیک به ندای ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) حاصل گشت را گرامی داشت.

در این بیانیه آمده است: در مقطعی از تاریخ حساس و درخشان کشور که استکبار جهانی با تهییج و وسوسه شیطانی، عامل خبیث و دست‌نشانده خود در منطقه را بر علیه نظام نوپا و انقلاب شکوهمند ایران اسلامی شوراند، خیل عظیمی از جوانان برومند، مؤمن و انقلابی این سرزمین پهناور در کنار برادران خود در نیروهای مسلح قرار گرفتند و با دفاع جانانه و ایثارگری و پایمردی، دشمن زبون را در رسیدن به اهداف شیطانی و آرزوی پوشالی خود ناکام گذاشتند.....

دستگیری ۶ تروریست و هلاکت ۳ تکفیری دیگر در ۲ نقطه از استان کرمانشاه


هلاکت یکی از عناصر رده‌بالای تکفیری در کرمانشاه/ دستگیری ۶ تروریست و هلاکت ۳ تکفیری دیگر در ۲ نقطه از استان کرمانشاه

 
حسین ذوالفقاری

معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور گفت: نیروی اطلاعاتی، انتظامی و نظامی از غروب روز گذشته تا صبح امروز در ۲ نقطه از استان کرمانشاه با گروه تروریستی و تکفیری درگیر شدند و ۴ نفر از آنها را به هلاکت رساندند و ۶ نفر دیگر هم دستگیر شدند.

آیت‌الله امامی کاشانی: آمریکا و صهیونیسم می‌خواهند با پول آل سعود اسلام را نابود کنند




امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه اگر مردم حجاز به مساله ظهور اعتقاد داشتند آل سعود نمی‌توانست بر آنها حکومت کند، گفت: امروز آمریکا و صهیونیسم می‌خواهند با پول آل سعود اسلام را نابود کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله امامی کاشانی امام جمعه موقت تهران در خطبه های نماز جمعه با اشاره به آیه ای از قرآن که به قیام امام زمان(عج) اشاره می کند، اظهار کرد: قرآن می فرماید ما در آینده نشان خواهیم داد حوادثی که در آفاق رخ می دهد. این آیه در توضیح مفسرین می گوید چه حوادثی رخ می دهد و چگونه شکسته خواهد شد.

وی افزود: این حوادث چیزهایی است که ما امروز در دنیا مشاهده می کنیم. این ناامنی ها، ظلم ها، جنایت ها، تزویر و مکرها و استثمارها حوادثی است که در دنیا رخ داده ولی همین حوادث را خداوند خواهد شکست و شکستن این حوادث بدست حضرت ولی عصر(عج) اوج این مسئله است اما ما از این دست حادثه ها در طول تاریخ داشته ایم که به دست انبیا شکسته شدند.

  


آیت الله امامی کاشانی خاطرنشان کرد: این حوادث یک واقعیت و حقیقتی است که ما امروز در دنیا مشاهده می کنیم و اوج شکستن آن در دوران ظهور امام زمان(عج) است. حضرت ولی عصر(عج) تمام نقشه های دشمنان را برهم خواهد ریخت.

وی با اشاره به جنایات آل سعود در دوران حاضر گفت: امروز آنها می گویند ما خادم الحرمین هستیم اما همین آل سعود در گذشته و امروز بلاهای زیادی در نقاب خادم الحرمینی بر سر دنیا آورده است. البته خداوند نقاب آنها را باز کرد و چهره آنها را نشان داد.

امام جمعه موقت تهران افزود: امروز ببینید آل سعود در یمن چه کارهایی انجام می دهد و داعش را چگونه تربیت و تقویت می کند؟ آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهند دنیای اسلام را با پول آل سعود از بین ببرند. امروز وضعیت دنیا را می توانید در وضعیت کشورهایی همچون فلسطین، لبنان، یمن، بحرین، سوریه و عراق مشاهده کنید اما قرآن مژده  و بشاراتی داده است که حقیقت برای همگان آشکار خواهد شد.

آیت الله امامی کاشانی تاکید کرد: ای کاش دنیای اسلام هم مانند شیعه به امام عصر(عج) توجه می کرد البته تمام اسلام به قیام حضرت ولی عصر(عج) معتقدند اما این اعتقاد که امام زمان(عج) حاضر است، بدنیا آمده و نقشه های دشمن را رصد می کند و اوضاع جهان را می بیند تنها مختص شیعیان است. برخی از علمای اهل سنت نیز با شیعه در این اعتقاد هماهنگ و همفکر هستند.

وی تصریح کرد: امروز کشور ما بواسطه اعتقاد به مسئله مهدویت و امام عصر(عج) و ولایت فقیه تبدیل به یک جزیره امن در میان بلاد اسلامی شده است. ای کاش تمام دنیای اسلام انتظار ظهور امام زمان (عج) را داشتند.

امام جمعه موقت تهران گفت: من به جهان اسلام توصیه می کنم که به روایات دقت و توجه کنند و مسئله انتظار ظهور را در نمازهای جمعه و مساجد خود مطرح کنند و دل یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون مسلمان را به آینده مطمئن و امیدوار کنند.

آیت الله امامی کاشانی خاطرنشان کرد: اگر مردم حجاز اعتقاد به ظهور داشتند آل سعود نمی توانست بر آنها حکومت کند اما وقتی این اعتقادات در میان آنان وجود ندارد چنین می شود که یک سری افراد جانی بر ملت های مسلمان حکومت می کنند.

وی با بیان اینکه جهان اسلام باید به سمت مسئله انتظار ظهور برود، اظهار کرد: بحمدالله کشور ما و شیعیان به این مسئله معتقد هستند. باید کاری کرد که بیگانه نتواند بر انسان مسلط شود.

آیت الله امامی کاشانی با اشاره به سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری به دستگاههای کشور ابلاغ شده است، گفت: اقتصاد مقاومتی یکی از شاهرگ های کشور است یعنی نباید ملت مسلمان فقیر باشد بلکه باید غنی باشند. ما در اقتصاد مقاومتی باید از اسراف و تبذیر بپذیریم چراکه این اقتصاد با اسراف قابل تحقق نیست.

وی با اشاره به آیه ای از قرآن در خصوص اسراف افزود: طبق آیه قرآن کسانی اسراف می ورزند برادران شیطان هستند. این خیلی تاسف بار است که مردم ایران ۵ برابر سرانه دنیا مصرف نان دارند البته این آمار به معنای آن نیست که مردم ما نان بیشتری نسبت به سایر نقاط دنیا مصرف می کنند بلکه این نشان می دهد که نان در کشور ما به مقدار زیادی دور ریخته می شود؛ این تبذیر است.

امام جمعه موقت تهران در ادامه به میزان مصرف برق در کشور اشاره کرد و گفت: مسئولین مرتبط با صنعت برق به مردم توصیه می کنند که در زمانهای پیک مصرف مردم کمتر از وسائل برقی استفاده کنند اما در زمانهایی که پیک مصرف هم نیست نباید اسرافی در این زمینه توسط جامعه انجام شود. امروز تولید و توزیع برق میلیاردها هزینه می برد. چرا باید مصرف برق ما ۳ برابر مصرف سرانه دنیا باشد؟

آیت الله امامی کاشانی ادامه داد: من به یکی از مسئولین گفتم شما از مردم خواهش می کنید که در مصرف برق صرفه جویی کنند اما قرآن می گوید آنهایی که اسراف و تبذیر می کنند برادران شیطان هستند. امروز دولت باید به این آمارها توجه داشته باشد و صدا و سیما ی ما نیز باید این آمارها را اعلام کند و مجلس شورای اسلامی هم باید در مسئله قیمت گذاری ها این موضوع را مورد ارزیابی قرار دهد.

وی در پایان گفت: امیدواریم ما بتوانیم جامعه ای رشید و قوی باشیم و بتوانیم در مقابل دنیا با اقتصاد سالم، اخلاق سالم و سیاست درست بایستیم؛ آن سیاستی که اسلام می گوید. ما باید در مسائل سیاسی، اقتصادی و اخلاقی به درستی حرکت کنیم و دانشگاهها و نسل جوان نیز باید در این مسیر قدم بردارند.

چطور از شرکت های گارانتی شکایت کنیم؟


در این گزارش با مشکلات متعددی که شرکت‌های گارانتی برای مردم به وجود آورده‌اند و سامانه‌ای که به‌منظور شکایت از این شرکت‌ها طراحی شده آشنا می‌شوید. 

به گزارش خبرنگار دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با وجود مشکلات فراوان پیرامون نحوه عملکرد شرکت های گارانتی هنوز بسیاری از مردم نمی دانند چگونه و از چه طریقی از این شرکت ها شکایت کنند در این گزارش با مشکلاتی که این شرکت‌ها به وجود آورده اند و سامانه ای که به منظور شکایت از آنها طراحی شده آشنا می شوید.
چطور از شرکت های گارانتی شکایت کنیم؟
 
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که یک محصول الکترونیکی گارانتی‌دار را خریده باشید اما وقتی به دلیل مشکلی که این وسیله دارد با گارانتی محصول تماس می گیرید می بینید که شرکت گارانتی‌کننده با ادعاهای واهی از تقبل گارانتی شانه خالی می کند. مثلا درباره یخچال مسئول مربوطه مدعی می شود که صدای بلند یخچال طبیعی است و مشمول گارانتی نمی‌شود یا مثلا برفک زدن یخچال شامل گارانتی نمی شود. یا برخی از گارانتی های نمایشگرهای خانگی مشکل ساختاری تلویزیون در نمایش تصاویر را به گردن پایین بودن کیفیت آنتن می‌اندازند و او را از سرشان باز می کنند.

موضوع اما به همین جا ختم نمی شود. در این سال ها شاهد ظهور گارانتی های تقلبی نیز هستیم؛ به این معنی که اگرچه گارانتی های مختلف با نام های متنوع و رنگ و وارنگی لیست می شوند و روی کالاهای مختلف چسبانده می شوند اما درواقع صرفا یک تکه کاغذ بی ارزش هستند و هیچ شرکتی برای انجام خدمات آن ها ثبت نشده و مسئول نیست.

چطور از شرکت های گارانتی شکایت کنیم؟

 

مشکلات فراوان شرکت های گارانتی

حدود 3 ماه پیش از یکی از شرکت های خوشنام داخلی یک دستگاه یخچال خریداری کردم اما سر و صدای زیاد و برفک زدن‌‌‌های پی در پی آن تبدیل به مشکلی جدی شده بود. پس از دو هفته با گارانتی آن تماس گرفتم و خواستار رسیدگی شدم. در اثر بی نظمی و شلوغی بیش از حد شرکت گارانتی‌کننده چند بار اپراتورها آدرس منزلمان را به اشتباه ثبت کردند و بررسی دو مشکل ساده توسط این شرکت هفته‌ها وقتم را گرفت.

وقتی یک جستجوی اینترنتی ساده انجام دادم فهمیدم که این مشکل برای بسیاری دیگر از کسانی که محصولشان این گارانتی را دارد هم پیش آمده است.

این در حالی است که با ایجاد یک سیستم اینترنتی ساده برای ثبت مشکل می‌توان بدون تمام این آشفتگی‌ها و بی نظمی‌ها به مشکلات تمام افراد شامل گارانتی رسیدگی کرد اما گویا اراده لازم برای حل این مشکل در برخی از شرکت های گارانتی وجود ندارد و ترجیح می دهند آنقدر کاربران خود را سر بدوانند تا فرد قید استفاده از گارانتی را زده و عطای آن را به لقایش ببخشد.

در وزارت ارتباطات در این سال ها برای پیگیری شکایات مردمی از شرکت های اینترنتی سامانه 195 به وجود آمده است. این سامانه که هم به صورت اینترنتی و هم به صورت تلفنی فعال است این امکان را به وجود می آورد که مردم در صورت بروز هرگونه اجحاف در حقشان بتوانند شکایت کرده و شکایت خود را پیگیری کنند.

اما برای ثبت شکایت از گارانتی های تقلبی چه سامانه‌ای وجود دارد و کدام نهاد مسئول رسیدگی به این قبیل مسایل است؟

 

چطور از شرکت های گارانتی شکایت کنیم؟

در حال حاضر از چه طریقی می‌توان شکایت کرد؟

در حال حاضر در صورتی که اهالی تهران از صنف خاصی شاکی هستند می‌توانند به "سامانه جامع پاسخگویی به شکایات اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران" به آدرس http://www.tehtazirat.ir/index.php/form"" مراجعه کرده و پس از ثبت مشخصات شکایات خود را طرح کنند. البته ساکنان سایر استان‌های کشور هم می‌توانند با جستجوی آدرس سایت تعزیرات شهر خود در اینترنت به صفحه مربوط به استان خود رفته و شکایتشان را ثبت کنند. پس اگر شما هم با گارانتی وسیله‌ای که به تازگی خریده‌اید مشکل دارید اگر فروشنده‌ای جنس تقلبی به شما قالب کرده است به هیچ وجه دست، دست نکنید و حتی نه به خاطر خودتان، بلکه به خاطر اصلاح امور مملکتتان هم که شده دست به کار شوید و شکایت خود را همین حالا ثبت کنید.